Hrvatski radio

Radio Sljeme

Održan šesti malonogometni turnir "Mario Kostanjevec - Kosta"

22.09.2019.

22:13

Autor: Emina Dabo Hunjak

HRT: Radio Sljeme

HRT: Radio Sljeme

Foto: - / -

134 ekipe okupile su se jučer na šestom malonogometnom turniru Mario Kostanjevec - Kosta u Studentskom gradu u Dubravi. Turnir je humanitarnog karaktera pa će se sav prihod od turnira donirati potrebitima na području Dubrave.

Začetnik turnira pod motom "Nema predaje" je Mario Kostanjevec Kosta koji je bolovao od akutne leukemije. Potaknuti njegovom borbom s bolešću prijatelji tog srčanog navijača Dinama, pokrenuli su inicijativu kojom se svakome htjelo omogućiti pravo na život i liječenje pa je još za njegova života organiziran prvi humanitarni turnir.

Prošle su godine novac donirali Centru za autizam, a Petković je naglasio kako je cilj udruge "Nema predaje" širiti krug dobrote pa će od prihoda ovogodišnjeg turnira formirati fond za djecu slabijeg imovinskog stanja u suradnji s Osnovnom školom Vjenceslava Novaka.

A ove je godine turnir održan na novoobnovljenom igralištu koje je dobilo i vanjsku rasvjetu pa se djeca na njemu mogu igrati i rekreirati do 22 sata.

 
 
 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.