Hrvatski radio

Radio Sljeme

Održana humanitarna prodaja majica povodom akcije Terry Fox Run

15.09.2018.

14:08

Autor: Mia Majić

Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / -

Ususret humanitarnoj trci Terry Fox Run, koja će se održati iduće nedjelje u 16 sati na jezeru Jarun, danas je održana humanitarna prodaja majica u Bogovićevoj ulici. Brojni volonteri, prijatelji trke i osobe iz javnog života prodavale su majice s vizualom akcije.

Predsjednik Hrvatske Lige protiv raka Damir Eljuga istaknuo je kako ove godine očekuje još veći broj posjetitelja nego prošle. Očekujem lijepo vrijeme na Jarunu i veliki broj posjetitelja jer to nije samo utrka nego i druženje građana, naglasio je. Donacije koje su skupljene u ovih osamnaest godina u iznosu većem od 6,5 milijuna kuna usmjerene su u istraživanja zloćudnih bolesti, dodao je.  

Eljuga smatra kako prodaja majica po simboličnoj cijeni znači mnogo za spomenutu akciju. Ova promotivna majica po pedeset kuna značajan je doprinos za naš humanitarni fond, a tiskali smo 1500 majica ove godine i očekujem još i veću prodaju, zaključio je Eljuga. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.