Hrvatski radio

Radio Sljeme

Održani su Dani otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta

19.05.2023.

13:54

Autor: Mario Mihaljević

Dani otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata

Foto: Davor Puklavec / Pixsell

 Na Kineziološkom fakultetu održani su dani otvorenih vrata na kojima su se svi zainteresirani budući studenti, mogli upoznati s novitetima iz područja sporta, sportske rekreacije, fitnesa i sportske dijagnostike.Za učenike srednjih škola ali i sve zainteresirane organizirane su prezentacije svih studijskih programa i obilazak Kineziološkog fakulteta. Maturantima želimo pružiti priliku da otkriju zašto su programi Kineziološkog fakulteta u samom vrhu izbora studija, kaže prodekanica za nastavu i studente Dajana Zoretić


-Od iznimne je važnosti informirati pogotovo maturante, i od velike važnosti je da nam dođe što više studenata na razredbeni ispit,  a vjerujem da i studentima puno znači jer su postavljali pitanja koja su im vezana i bitna za razredbeni postupak.


- Kineziološki fakultet drugačiji je od drugih zbog čega je već nekoliko godina zaredom pri vrhu najpopularnijih fakulteta. Mladima nudi mogućnost da postanu stručnjaci u procesima vježbanja u tjelesnoj i zdravstvenoj kulturi, kineziterapiji i zdravstveno usmjerenoj tjelesnoj aktivnosti, s aktivnim i rekreativnim sportašima na područjima kondicijske pripreme, fitnesa, sportske rekreacije, raznim sportovima, te u sportskom menadžmentu, rečeno je na Danima otvorenih vrata. 
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.