Hrvatski radio

Radio Sljeme

Opet o Božićnicama i Savici na Gradskoj skupštini

22.02.2018.

11:39

Autor: Boris Bogić

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / -

Saša Molan iz SDP-a upitao je koliko se sudskih sporova vodi zbog neisplate punog iznosa božićnice u zagrebačkom holdingu. Gradonačelnik je odgovorio da je cijela božićnica isplaćena te da su tužbe bezpredmetne.

A Tomislav Tomašević iz platforme "Zagreb je naš" prozvao je gradonačelnika Milana Bandića jer je prosvjede protiv izgradnje centra Cvjetno i parka na Savici nazvao "balvan revolucijom":

"Kako se baš vama desi da vam u dvije godine nisu uspjeli potvrditi optužnicu jer ste dizali teške lonce i jer ste različitim pravnim smicalicama odgađali postupak, jer je to isto tako jedan od razloga koji je i Dalija Orešković navela zašto se nije ponovno kandidirala za predsjednicu Povjerenstva za sukob interesa."

Gradonačelnik mu nije ostao dužan:

"A što je balvan revolucija kad na Savici dopeljate 500 ljudi uz zaštitu policije, a ja napravim anketu slobodnih građana...u parku, i od 1000 anketiranih njih 900 je za park a 100 protiv! Što je to nego balvan revolucija. Odakle su ti ljudi? pa tamo ste napravili izborni stožer na ledini."

U tijeku je rasprava o prvoj točki dnevnog reda "O uređenju slobodne carinske zone Jankomir".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.