Hrvatski radio

Radio Sljeme

Otvoren 15. - Zagreb Auto Show 2018

10.04.2018.

20:15

Autor: Čarles Gržinić

Petar Glebov/PIXSELL

Petar Glebov/PIXSELL

Foto: - / -

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma službeno je otvoren 15. Zagreb Auto Show. Na svećanosti otvaranja goste i izlagače pozdravili su potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Josip Zaher, direktorica velesajma Dina Tomišić te gradonačelnik Milan Bandić.

15. Međunarodni salon automobila , gospodarskih vozila, motocikla i prateće industrije do nedjelje će biti mjesto na kojem će se predstaviti 463 izlagača iz 34 zemlje u 14 paviljona. Pored toga posjetitelje očekju 133 premijere . Po prvi puta osmišljena su i 3 poligona s adrenalinskim događanjima , enduro natjecanja te poligon automodelara. Gradonačelnik Milan Bandić : Vjerujem da će Zagrebčani i gosti našega grada uživati do nedjelje i pronaći nešto za sebe.

A dsa bi se i na Auto showu pokazalo da se itekako razmišlja o sve večoj važnosti hibridnih i elektro automobila Milan Bandić u Kongresnu dvoranu zagrebačkog veloesajma stigao je s direktoricom veledasjma Dinom Tomišić.
Kada se popuni svih 14 poviljona na kojima se može vidjeti sve što se danas u auto industriji cijeni razloga za zadovoljstvo mora biti. Pored ovog službenog dijela , ove godine osmišljen je bogat i zanimljiv popratni program kojeg svakako treba pogledati. 
Kada u nedjelju Auto show bude zatvarao svoja vrata , bolji poznavatelji prodaje uvjerili su me da će svi izloženi automobili imati novoga vlasnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.