Hrvatski radio

Radio Sljeme

Otvoren 29. Sajam nautike i Dani lova i ribolova

19.02.2020.

13:26

Autor: Emina Dabo Hunjak

Davor Visnjic/PIXSELL

Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: - / -

Na Zagrebačkom Velesajmu otvoreni su Sajmovi nautike i Dani lova i ribolova te Sajam opreme za lov i ribolov. Sve do nedjelje posjetitelji će moći razgledati proizvode čak 404 izlagača i više od 300 plovila.

Zagrebački Velesajam i ove je godine svoju sajamsku sezonu započeo otvaranjem suhe marine u gradu. Riječ je o 29. sajmu Nautike koji raste iz godine u godinu pa je i ove sezone premašio prošlu po broju izlagača i površini koju su zauzele raskošne jahte, gliseri i razna druga plovila.

- Radi se o terminu koji je zauzeo devet paviljona Zagrebačkog Velesajma, na 20 tisuća četvornih metara izlaže 404 izlagača iz 26 zemalja. Prilika je to za doći u pravu marinu u centru Zagreba - rekla je direktorica Zagrebačkog Velesajma Dina Tomšić.

Jedan od najvećih poslovnih sajmova u zemlji već prvi dan razgledali su brojni posjetitelji čiji se najveći dolazak ipak očekuje za vikend. Premda je mnogima većina izloženih brodova preskupa, ipak su uživali razgledajući ih, a neki su i pronašli nešto za sebe.

Preko 300 plovila ljubitelji plovidbe moći će razgledati do ove nedjelje, a u petak će se na Velesajmu održati i prvi ronilački kongres u našoj zemlji. S jednokratnom ulaznicom po cijeni od 30 kuna ili onom za sve dane trajanja Sajma po cijeni od 90 kuna, posjetitelji Sajam mogu razgledati svaki dan od 10 do 19 sati i u nedjelju od 10 do 18 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.