Hrvatski radio

Radio Sljeme

Otvoren modni događaj s dobrotvornom notom

23.10.2021.

12:10

Autor: Magdalena Pongrac

Sanjin Strukic/Pixsell (fotografija je simbolična)

Sanjin Strukic/Pixsell (fotografija je simbolična)

Foto: - / -

"Elle Boutique - sto posto hrvatski dizajn" ponovno je stigao u Hrvatski glazbeni zavod. Na ovom modnom događaju prvi se put predstavljaju jesensko-zimske kolekcije 25 domaćih dizajnera koji posjetiteljima nude promotivne popuste.

Elle Boutique je otvoren do 18 sati, a na njega poziva voditeljica projekta i brand menađerica u časopisu Elle, Marina Živković - Događanje je otvoreno za sve ljubitelje mode, kao i ljubitelje glazbe jer se nalazimo u Hrvatskom glazbenog zavodu. Možemo reći da je ove godine događaj obilježen donatorsko-dobrotvornim notama što znači da ćemo jedan dio sredstava koje uprihodimo od prodaje dizajnerskih artikala donirati upravo HGZ-u za sanaciju oštećenja nastalih u potresu.

Dizajnerica Tamara Rebić istaknula je kako njezin brand danas ima ekskluzivno predstavljanje nove kolekcije - tako da će posjetitelji moći prvi put vidjeti naše nove stvari, podružiti se s nama i uživati - istaknula je Rebić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.