Hrvatski radio

Radio Sljeme

Otvoren natječaj za najbolje ljubavno pismo

04.01.2023.

11:11

Autor: Radio Sljeme

Omotnice ljubavnih pisama

Omotnice ljubavnih pisama

Foto: Ilustracija / Pixabay

Čitateljski klub Knjižnice Sesvete "Čitafora" ususret Valentinovu organizira 10. Natječaj za najljepše ljubavno pismo. Za razliku od prijašnjih godina, ove godine postoje i nagrade za najbolja pisma.

Natječaj se provodi u tri kategorije - osnovnoškolci, srednjoškolci i odrasli. Pristigla ljubavna pisma ocjenjivat će Stručno povjerenstvo. Tri najbolja pisma iz svake kategorije bit će nagrađena prigodnim nagradama. Sve što trebate je pustiti mašti i srcu na volju te se pridržavati pravila. 


Pismo mora biti u proznom obliku, neobjavljeno, smije imati najviše 90 redaka, ne smije biti uvredljivog karaktera i sadržaja, mora biti napisano fontom Times New Roman, veličinom od 12 točaka te s proredom od 1,5. Organizator, također, napominje da autor ili autorica slanjem pisma na natječaj pristaje na njegovo objavljivanje na mrežnim stranicama knjižnice te na objavljivanje imena i prezimena ukoliko će osvojiti nagradu.


Maloljetni sudionici dužni su ispuniti prijavnicu za sudjelovanje uz potpis roditelja, koju je potrebno poslati fotografiranu/skeniranu na email adresu: citafora.sesvete@gmail.com.


Detaljne informacije o natječaju možete pronaći na internet stranici Knjižnica grada Zagreba

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici