Hrvatski radio

Radio Sljeme

Otvorena sezona skijanja na Sljemenu

20.12.2017.

10:00

Autor: Margareta Jozinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za sve ljubitelje skijanja sinoć je službeno otvorena sezona. Sinoć je za sve skijanje bilo besplatno, a nadalje će se plaćati po cjeniku skijališta. Za rekreativno skijanje trenutno je otvoren Crveni spust te žicara Trosjed svaki dan od 9:00-16:00 dok se na ostalim stazama još uvijek radi.

Noćno skijanje je na rasporedu utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata. 

Otvoreno je skijanje svim ljubiteljima snijega, Činovnička livada se još uvijek radi za najmanje, ali uskoro bi i ona trebala biti gotova tako da roditelji mogu oći s najmlađima. Zeleni i Plavi spust još su u radu, rekao je voditelj skijališta, Igor Žiljak.

Podsjetimo, prošle je godine gradonačelnik nakon zatvaranja staze u Bakačevoj, koja se protezala od Kaptola do Trga bana Jelačića, obećao novu i dužu stazu, no kako stvari stoje čini se da je ove godine nećemo imati. 

Građani ove godine neće skijati u centru. Nažalost lomljenje ulice kod Krvavog mosta onemogućuje da se ljudi doskijaju do Trga. Od Kamenitih vrata preko Radiceve do Trga...zato smo odustali, rekao je gradonačelnik.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.