Hrvatski radio

Radio Sljeme

Otvoreni Dani ljepote i fitnessa

09.03.2018.

14:01

Autor: Mia Majić

Radio Sljeme

Radio Sljeme

Foto: - / -

Sajam Dani ljepote i fitnessa otvoreni su danas na zagrebačkom velesajmu. Riječ je o najvećem takvom sajmu u regiji, a okupit će više od tristo izlagača iz dvadeset i pet zemalja koji će svoje proizvode i usluge demonstrirati na 12 tisuća četvornih metara izložbenog prostora.

Sajam je posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, predstavlja izvrsnu platformu za beauty wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju. Spomenuti sajam poznat je i kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Direktorica zagrebačkog velesajma Dina Tomšić istaknula je kako ovogodišnji sajam bilježi rast izlagača u odnosu na prošlu godinu. Bilježimo rast od trinaest posto izlagača koji su ove godine ovdje, a teško je istaknuti što je najzanimljivije na sajmu budući da je namjenjen i profesionalcima i posjetiteljima, naglasila je Tomšić.

Sajam se može posjetiti do nedjelje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.