Hrvatski radio

Radio Sljeme

21:03 / 17.05.2017.

Autor: Mia Majić

Otvorenje bazena i sportske dvorane u Novom Jelkovcu

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Milan Bandić službeno je otvorio novi bazen i sportsku dvoranu u Novom Jelkovcu. Bazen i sportska dvorana su smješteni u kompleksu Srednje škole Jelkovec, a na otvorenje sportskog kompleksa čekalo se gotovo deset godina.

Sportski kompleks ukupne površine nešto veće od deset tisuća četvornih metara obuhvaća tri bazena, sportsku dvoranu, ugostiteljski objekt te garderobu. Otvoren je u kasnim poslijepodnevnim satima u naselju Novi Jelkovec, a gradonačelnik Milan Bandić iskoristio je prigodu izrazivši veliko zadovoljstvo ostvarenim projektom na čije se otvorenje čekalo skoro cijelo desetljeće. 

Kompleks se nalazi u sklopu Srednje škole Jelkovec koja do sada nije imala sportsku dvoranu za tjelesni odgoj. Na svečanosti otvorenja prisustvovali su i zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin te pročelnik Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Ivica Lovrić čije izjave novinari nisu mogli dobiti.

Prvih mjesec dana ulaz je besplatan. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.