Hrvatski radio

Radio Sljeme

Pavičić Vukičević obišla novouređeni ZET-ov terminal na Črnomercu

20.03.2021.

14:06

Autor: Mario Mihaljević

Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević obišla je u subotu novouređeni ZET-ov Terminal na Črnomercu i tom prigodom pozvala građane da i dalje daju svoje inicijative kako bi Zagreb bio ljepši i ugodniji grad.

-Završen je projekt koji nas je dugo žuljao i koji je žuljao i građane ovoga dijela Zagreba, terminal koji je od 15. ožujka zasjao jednim drugim sjajem-, kazala je, među ostalim, Pavičić Vukičević.

Prilikom obilaska novouređenog terminala, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba zahvalila je svim građanima koji su inicirali taj projekt kao i onima koji su sudjelovali u realizaciji.

-Pozivam i dalje sve naše sugrađane da daju inicijative i i inzistiraju na realizaciji jer mi smo kao njihovi zaposlenici jedino i samo to obvezni, izvršavati njihove želje i naloge kako bi Zagreb bio ljepši i ugodniji-, istaknula je Pavičić Vukičević.

-Mi smo ovdje zbog njih i samo zbog njih i ništa nas neće spriječiti na putu da realiziramo sve ideje i projekte koji čine razliku u našoj ulici ili kvartu-, dodala je Pavičić Vukičević, koja je i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za zagrebačku gradonačelnicu.

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Črnomerec Josip Jelić rekao je da je u novi terminal na Črnomercu vrlo značajan projekt za gradsku četvrt te da je u rekonstrukciju uloženo 7,7 milijun kuna.

Asfaltirane su sve kolničke i pločničke površine, postavljeni spremnici za otpad, napravljeni novi sanitarni čvorovi, zamijenjene nadstrešnice i uređen okoliš, naveo je, uz ostalo, Jelić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.