Hrvatski radio

Radio Sljeme

Pet tržnica produljuje radno vrijeme!

09.04.2022.

18:46

Autor: AKK/Radio Sljeme

Tržnica Dolac

Tržnica Dolac

Foto: Slaven Branislav Babić / Pixsell

Tržnice Dolac, Trešnjevka, Utrina, Kvaternikov trg i Jarun od ponedjeljka, 11.travnja radit će - od ponedjeljka do petka do 16 sati (umjesto do 14), subotom do 15 sati (umjesto do 14), a nedjeljom do 14 sati (umjesto do 13) - izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga.

Iz podružnice Tržnice Zagreb ističu da su, na tim placevima, među zakupcima provedene ankete o tome postoji li interes za duljim radom te je zaključeno da postoji. 


- U svjetlu recentnih odluka Stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske o daljnjem ublažavanju mjera zaštite građana od širenje Covid 19 virusa, vjerujemo da ćemo novim radnim vremenom građanima olakšati nabavku svježeg voća, povrća i namirnica na najvećim tržnicama Grada Zagreba.


Ujedno držimo važnim istaknuti da je ovo prvi korak Uprave Zagrebačkog Holdinga i Tržnica Zagreb prema nastavku sustavnog rada na daljnjem produljenju rada gradskih tržnica. Kupovne navike građana su se značajno promijenile u posljednja dva desetljeća, stoga kao jedan od prioriteta u ovom segmentu djelatnosti, prepoznajemo važnost rada na motiviranja komitenata koji prodaju svoje proizvode na tržnicama da težište rada pomaknu prema poslijepodnevnim satima. Time bi smo brojim našim sugrađanima omogućili da nabave svježe voće, povrće i namirnice, po završetku radnog dana kada se vraćaju svojim domovima. - javljaju iz ZGH.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici