Hrvatski radio

Radio Sljeme

Piknik na Bundeku povodom Međunarodnog dana životinja

30.09.2015.

11:37

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Međunarodni dan zaštite životinja obilježava se svake godine 4. listopada s naglaskom na jedinstven odnos ljudi i životinja i važnost ljubimaca u životu ljudi. Povodom toga ove će nedjelje, u vremenu između 10 i 18 sati, na Bundeku biti organiziran pravi "piknik za ljubitelje životinja.

Gradonačelnik Milan Bandić je tijekom javljanja u emisiji radio Sljemena najavio poseban događaj, naime, najavio je piknik za sve ljubitelje životinja. Okupljanje će se održati ove nedjelje na Bundeku u vremenu između 10 i 18 sati, usto, gradonačelnik je naglasio " Neće se jesi nikakvo meso, sve će biti vegetarijansko. U 15 sati će nastupiti Miroslav Škoro, a u 16 će biti blagosolov za kućne ljubimce. Nakon blagosolova nastaviti će se Škorin koncert, tako da će biti cjelodnevni tulum."

Gradonačelnik je još naglasio da su pozvani i svi zaštitari životinja, sve udruge, svi veterinari i sve prodavaonice za kućne ljubimce te se očekuje između 5 do 6 tisuća posjetitelja. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.