Hrvatski radio

Radio Sljeme

Plinara: "Zbog pogreške u sustavu, kasne računi!"

12.05.2022.

14:03

Autor: AKK, Radio Sljeme

Zašto kasne računi iz Plinare?

Zašto kasne računi iz Plinare?

Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Informaciju o kašnjenju računa nismo dobili iz same Plinare, nego od slušatelja iz Donje Kustošije koji je primijetio kako obračun za razdoblje od siječnja do ožujka nikako ne stiže.

 - Zbog čega nismo do danas dobili obračun potrošnje plina za razdoblje 01/2022 - 03/2022.? Nalazim se u naselju Donja Kustošija i, koliko imam informacija, od susjeda nitko nije dobio obračun i uplatnice koje su trebale doći u 4. mjesecui biti već plaćene. Sada već treba platiti i akontaciju za 05/2022 - pitanje je koje smo dobili od slušatelja i odmah proslijedili u Gradsku Plinaru - Opskrba.


Iz te je tvrtke stigla isprika: 


- Zbog tehničkih problema s IT sustavom obračun potrošnje plina za razdoblje 01/2022 - 03/2022 nije pravodobno poslan na adrese korisnika. U međuvremenu, svi tehnički problemi su otklonjeni, sustav je nekoliko puta testiran i ovaj tjedan računi su poslani na adrese.


Ovim putem ispričavamo se korisnicima naših usluga zbog kašnjenja računa i zahvaljujemo im na strpljenju i razumijevanju -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici