Hrvatski radio

Radio Sljeme

Počela je 22. Smotra sveučilišta!

23.11.2017.

14:52

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Trodnevna manifestacija već se tradicionalno organizira kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o mogućnostima studiranja na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima.

Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

 Program svečanoga otvaranja započeo je u Francuskom paviljonu, nastupom Gudačkoga kvarteta Muzičke akademije, a nakon toga uzvanicima se obratila prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić.

 Smotru svučilišta možete posjetiti danas i sutra  od 10 do 18 sati, a u subotu 25. studenoga od 9 do 15 sati.

Ulaz na Smotru je besplatan.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.