Hrvatski radio

Radio Sljeme

Počela obnova kolnika na Čulinečkoj cesti

10.04.2018.

09:03

Autor: Mia Majić

Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: - / -

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je označio početak radova na raskrižju Ulice Resnik i Čulinečke ceste. Riječ je o sanaciji preostalog dijela kolnika dugog 130 metara, a cesta bi u promet trebala biti puštena u petak.

Na oko 1000 četvornih metara obnova kolnika obuhvatit će 10 do 15 centimetara asfaltne debljine, a uz to bit će iscrtana i horizontalna signalizacija, istaknuo je voditelj Zagrebačkih cesta Ante Todorić. Radovi bi trebali trajati do četvrtka, a cesta bi u promet trebala biti puštena u petak. Vrijednost projekta je oko 130 tisuća kuna, dodao je Todorić.

Bio je to prijedlog Mjesnog odbora Resnički Gaj i Gradske četvrti Donja Dubrava, ali i poduzetnika u Čulinečkoj, naglasio je gradonačelnik Milan Bandić.

Mi smo u našem programu predvidjeli kompletno uređenje infrastrukture na području Donje Dubrave, a ovo su samo preostali dijelovi koje odrađujemo, zaključio je  predsjednik Gradske četvrti Donja Dubrava Milan Draženović.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.