Hrvatski radio

Radio Sljeme

Počela rekonstrukcija III. Kozari puteva

08.04.2019.

10:02

Autor: Mia Majić

Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Jutros je započela rekonstrukcija jednog od kolnika u Kozari putu. Naime, riječ je o obnovi 680 metara oštećene ulice, a dva ipol milijuna kuna vrijedni radovi trebali bi biti gotovi kroz četiri tjedna.

Nastavljaju se radovi u Kozari putevima. Ovaj put riječ je o obnovi oštećenog dijela kolnika do kojeg je došlo uslijed izgradnje oko 11 kilometara plinovoda te asfaltiranja mnogih ulica u tom naselju. Predsjednik vijeća tamošnjeg mjesnog odbora Denis Tabaković naglasio je kako je riječ o jednoj od glavnih ulica u Kozari putevima. -Ovo je žila kucavica našeg naselja, više skoro pa nema makadama ni novog asfaltiranja, ova ulica je pretrpjela oštećenja zbog drugih radova, a u planu su i još neke nove rekonstrukcije postojećeg asfalta što je veliki napredak za naše naselje, istaknuo je. 

Za spomenute radove Grad će izdvojiti oko 2 ipol milijuna kuna otkrio je predsjednik vijeća gradske četvrti Dragan Vučić, a najavio je i nove radove. -Ostao nam je još za urediti treći i prvi Kozari put , a onda idemo za mjesec dana i u četvrti Kozari put gdje nas čeka izgradnja odvoda za plin i kompletno uređenje. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.