Hrvatski radio

Radio Sljeme

Počele prijave za ljetni kamp za školarce!

16.05.2022.

11:54

Autor: Hina

Ljetni kamp

Ljetni kamp

Foto: Žarko Basić / PIXSELL

Za školarce koji preko ljeta ostaju u Zagrebu i ove godine otvara se Dječji ljetni kamp u Sportskom parku Mladost od 27. lipnja do 29. srpnja, a prijave su počele danas, priopćili su iz gradske ustanove Upravljanje sportskim objektima.


Kamp je namijenjen za osnovnoškolce od sedam do 12 godina, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike.

Polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, okušati se u atletici, judu, tenisu, hokeju na travi, košarci, malom nogometu ili plivati na bazenima Sportskog parka Mladost.


Pored sportskih aktivnosti, djeca će se u brojnim radionicama upoznati s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije, hitne pomoći i pripadnika Hrvatskog Crvenog križa, sudjelovat će u likovnoj radionici i potrazi za blagom, a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.


Kamp će se održavati svakog radnog dana od 7,30 do 16,30 sati, a voditelji programa su diplomirani kineziolozi.

Cijena kampa za pet dana boravka je 600 kuna za prvo dijete te 475 kuna za drugo dijete, a uključuje užinu i ručak za sve polaznike te poklone sponzora. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.