Hrvatski radio

Radio Sljeme

Počeo Growing Up - Sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

06.09.2019.

14:11

Autor: Čarles Gržinić

Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: - / -

U paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma, zamjenica gradonačelnika Olivera Majić danas je otvorila GROWING UP – Sajam radosti bez granica za djecu i roditelje, koji se besplatno može posjetiti do nedjelje.

Ovogodišnji moto sajma je Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati. Na njemu su okupljeni stručnjaci i izlagači koji su uz djecu od rođenja pa sve do njihova izlaska iz osnovne škole. Na tragu toga pojasnila je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić
-Gledali smo dotaknuti sve one segmente koji bi roditeljima pomogli da djeci omoguće ljepše i zdravije odrastanje koje bi trebalo biti preduvjet da u konačnici o0ni u budućnosti budu i bolji ljudi. 80 sati programa napravljeno je tako da se kvalitetno mogu predstaviti 43 izlagača iz pet zemalja. Jednostavno, Zagrebački je velesajam mjesto na koje roditelji s djecom moraju ovoga vikenda doći-

Ulaz za posjetitelje kao i njihovo sudjelovanje u planiranom programu koji donosi mnogobrojne radionice, predavanja i završni zajednički obiteljski piknik je besplatan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.