Hrvatski radio

Radio Sljeme

12:43 / 12.11.2019.

Autor: Boris Bogić

Počeo je Reboot InfoGamer 2019!

R.S.

R.S.

Foto: - / -

Ovogodišnje osmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu odvijati će se kroz šest dana na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora i privući će više od 100 tisuća posjetitelja iz cijele Europe.

Kroz svih šest dana trajanja sajma posjetitelje očekuje najbogatije i najatraktivnije izdanje s fokusom na najveće nove svjetske gaming blockbustere, rekao je voditelj projekta Bojan Markov.

- očekuje nas najbogatije i najatraktivnije izdanje sajma do sada s fokusom na najveće nove svjetske gaming blockbustere, predstavljanje preko 100 indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming hardver, spektakularni esports turniri, tradicionalni ogromni dnevni giveawayi te nikad brojniji gaming merchandise i hardver storeovi - 

Sajam će se održati u osam paviljona (8, 8a, 9, 10, 11a, 11c, 11d) na kojem će se predstaviti više od dvije stotine izlagača, a biti će igrivo čak više od 900 igraćih jedinica te deseci VR uređaja i razno raznih novotarija i gadgeta iz hardverskog svijeta.

 Na sajamu će se pojaviti i najveće regionalne gaming YouTube i Twitch zvijezde. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.