Hrvatski radio

Radio Sljeme

Počinju radovi na sjevernom kolniku Ulici grada Vukovara

15.07.2022.

11:17

Autor: Radio Sljeme

Ulica grada Vukovara

Ulica grada Vukovara

Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Sutra ujutro zatvara se jedna od najvažnijih ulica u Zagrebu. U 7 sati počinje uređenje sjevernog kolnika Ulice grada Vukovara na dijelu od Heinzelove do Radničke ceste.


Dok traju radovi, vozit će se obilazno preko Ulice grada Vukovara (istok), Heinzelove, Slavonske na Aveniju Marina Držića i ponovo na ulicu grada Vukovara ili drugim obilaskom - istočni kolnik Vukovarske, Heinzelova, zatim kneza Branimira i ponovo Držićeva i Vukovarska.Ovisno o dinamici radova, ulica grada Vukovara dodatno će se zatvarati i na dijelu od Radničke ceste do Budmanijeve ulice od 20. srpnja do 01. kolovoza.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici