Hrvatski radio

Radio Sljeme

Policija o subotnjem partyju na Sljemenu: "Nitko nas nije zvao"

22.08.2022.

15:37

Autor: AKK/Radio Sljeme

Zašto nitko nije zvao policiju?

Zašto nitko nije zvao policiju?

Foto: Igor Kralj / Pixsell

Ne prestaju pitanja oko neprijavljenog "rođendana" na Sljemenu čija je nepodnošljiva buka, u noći na nedjelju i u nedjelju prijepodne, držala mnoge Zagrepčane budnima. Jedno od njih je i - zašto je policija došla tek u 10 sati ujutro? U Policijskoj upravi zagrebačkoj tvrde - nitko nas nije zvao.

- Ovim putem Vas obavještavamo da I. policijska postaja Zagreb u noći s 20 na 21. kolovoza 2022. godine nije zaprimila niti jednu dojavu građana vezano za buku u Parku prirode Medvednica.


Napominjemo, da je 21. kolovoza 2022. godine oko 10,30 sati zaprimljena dojava da na livadi ispod Planinarskog doma „Grafičar“, grupa ljudi pali vatru. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici I. policijske postaje Zagreb, koji su na livadi zatekli 30-tak osoba od čije strane nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti su palili vatru, a za vrijeme postupanja policijskih službenika pristupio je i zaposlenik Parka prirode Medvednica, čuvar prirode.


Nadalje, na svaki poziv građana za pružanje intervencije policijski službenici žurno u što kraćem roku izlaze na mjesto događaja i primjenjuju policijske ovlasti - odgovorili su iz policije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici