Hrvatski radio

Radio Sljeme

Policija traži nepoznate počinitelje

19.11.2015.

11:14

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Krivotvorenom osobnom iskaznicom na ime direktora i odgovorne osobe trgovačkog društva iz Zagreba, nepoznati je počinitelj pokušao ovjeriti zadužnicu na višemilijunski iznos, dok je za vjerovnika bila navedena druga tvrtka istog vlasnika i direktora.

Policijska uprava zagrebačka traži osobe s fotografija, a za koje se pretpostavlja da imaju saznanja o kaznenom djelu pokušaja prijevare u javnobilježničkom uredu.

Prvi je muškarac nepoznate dobi, visine oko 180 cm, atletske građe, crne boje kose zalizane u lijevu stranu, odjeven u tamnu jaknu, a govori bosanskim naglaskom.

Drugi je muškarac isto tako nepoznate dobi, visok je oko 170 cm, mršave tjelesne građe, svjetlije kose, a ošišan je na jež frizuru.

Molimo građane, ako imaju saznanja o osobama s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192, kao i e-mailom na zagrebacka@policija.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.