Hrvatski radio

Radio Sljeme

Položen još jedan kamen temeljac za izgradnju osnovne škole

30.05.2018.

12:30

Autor: Mia Majić

Radio Sljeme

Radio Sljeme

Foto: - / -

Položen je kamen temeljac za gradnju osnovne škole u Ivanjoj Reci. Riječ je o projektu vrijednom oko devedeset milijuna kuna potvrdio je gradonačelnik Milan Bandić. Nova škola trebala bi imati tri razredna odjeljenja, a u klupe od ukupno petnaest školskih učionica uselit će 720 učenika.

Izgradnja spomenute škole nastavak je velikog projekta zagrebačke škologradnje, istaknuo je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić. Gradi se osnovna škola koja će imati uvjete za rad u jednoj smjeni sa svim pratećim sadržajima, klasičnim učionicama, a nas ponajviše veseli što je to nastavak zagrebačke škologradnje pri čemu svaki tjedan otvorimo barem jedno novo gradilište kojih će uskoro biti i više, naglasio je Lovrić. 

Zajedno sa svim popratnim sadržajima i trodijelnom sportskom dvoranom škola bi za rad trebala biti spremna u rujnu iduće godine, potvrdio je gradonačelnik Bandić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.