Hrvatski radio

Radio Sljeme

Predstavljena aplikacija "Moj ZET"!

29.05.2023.

12:32

Autor: Radio Sljeme

ZET

ZET

Foto: Josip Regović / PIXSELL

Aplikacija za kupnju karata Moj ZET dio je projekta digitalizcije i unaprijeđenja usluge javnog prijevoza, a njome je moguće kupiti karte za sve ZET-ove linije, kao i nadoplatiti pokaze.

Od danas dostupna nova aplikacija Moj ZET, uz kupnju karata za sve linije ZET-a omogućuje i nadoplatu mjesečne i godišnje karte, rekaom je direktor ZET-a Marko Bogdanović istaknuvši da se uslugama javnog gradskog prijevoza u Zagrebu koristi 800 tisuća osoba dnevno.


- Ovo je svojevrsno virtualno prodajno mjesto ZET-a dostupno korisnicima 24 sata dnevno. Svjesni smo da će ovo biti vrlo interesantna usluga, pogotovo mlađim korisnicima, međutim, vjerujem da će i ostale skupine naći interes za ove usluge”, naglasio je Bogdanović.


A gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je nastavak modernizacije ZET-a, istaknuvši da vjeruje kako će ovog tjedna biti gotova javna nabava za 20 novih tramvaja.


- Uskoro očekujemo i potpisivanje ugovora i narudžbu kako bismo nakon 20 godina prvi put mogli proširiti vozni park tramvaja”, rekao je Tomašević.

 Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.