Hrvatski radio

Radio Sljeme

Predstavljena zajednička kampanja Croatia Airlines i Turističke zajednice Grada Zagreba

24.03.2022.

12:59

Autor: Radio Sljeme

Martina Bienenfeld

Martina Bienenfeld

Foto: Slavko Midžor / PIXSELL

Croatia airlines i Turistička zajednica grada Zagreba održali su danas zajedničku konferenciju za medije kako bi predstavili marketinšku suradnju u sklopu ljetnog reda letenja koji počinje za tri dana te će trajati do kraja listopada.

Iz Zagreba su tijekom ljetnog reda letenja planirani redoviti međunarodni letovi u 15 europskih odredišta. 

Obnavljaju se sezonski letovi Zagreb - Barcelona, a glavni grad Hrvatske bit će izravno povezan i s Amsterdamom, Atenom, Bečom, Bruxellesom, Dublinom, Frankfurtom, Kopenhagenom, Londonom (ZL Heathrow), Münchenom, Parizom, Rimom (via Split), Sarajevom, Skopljem i Zürichom

- Letove iz 15 europskih odredišta u glavni grad Hrvatske isplanirali smo s čvrstom namjerom da i ove godine snažno pridonesemo razvoju turističkog proizvoda grada Zagreba i vjerujem da ćemo u tome uspjeti u sinergiji s našim partnerom Turističkom zajednicom grada Zagreba, rekao je direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo.

Na svim će letovima turistička ponuda Zagreba bit će predstavljena putnicima u sklopu kampanje "Zagreb be there", više o toma nam je rekla direktorica zagrebačke turističke zajednice Martina Bienenfeld.

- U svrhu što kvalitetnije promocije napravili smo poseban film ZAGREB BE THERE, brošuru te smo, zajedno s Croatia Airlinesom, osmislili vizuale na obrocima u poslovnoj i ekonomskoj klasi. Redovite izravne aviolinije, kao i dnevna povezanost s glavnim zrakoplovnim središtima temelj su za planiranje naših aktivnosti te ćemo, u tom smislu, nastaviti poticati suradnju s našim nacionalnim avioprijevoznikom, ustvrdila je Bienenfeld.

A što se turističkih dolazaka i noćenja tiče Martina Binenfeld rekla je da smo trenutno na 89 posto u usporedbi s 2019 godinom te da je iznimno zadovoljna ti rezultatom. Talijani, Nijemci i gosti iz Bosne i Hercegovione najbrojniji su posjetitelji našega grada, a zamjećen je i porast gostiju iz SAD-a.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.