Hrvatski radio

Radio Sljeme

Prepoznajete li ovu ženu? Zagrebačka policija traži pomoć

26.09.2022.

10:57

Autor: PUZ / Radio Sljeme

Policija traga za ovom ženom

Policija traga za ovom ženom

Foto: MUP / PUZ

Zagrebačka policija objavila je fotografije žene koju traže zbog kaznenog djela prevare. Mole građane da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njoj. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo 'Prijevara' na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice. Na fotografijama je žena za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu, priopćila je policija.


Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice.


Ukoliko imate korisne informacije o osobi s fotografija o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici