Hrvatski radio

Radio Sljeme

Prijevremeni izbori? Odlučit će Bandić!

28.01.2015.

13:36

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što je gradonačelnik Milan Bandić najavio da će izaći na iduće izbore - bez obzira na to bili oni prijevremeni lokalni ili parlamentarni, aktualiziralo se pitanje mogućih prijevremenih lokalnih izbora. O tome će, u konačnici, odlučiti sam gradonačelnik - poručila je u srijedu njegova zamjenica Sandra Švaljek.

"...oni razlozi za prijevremene izbore koji bi proizlazili iz nemogućnosti donošenja proračuna, dakle, iz nečega što je u domeni odlučivanja bilo Gradske skupštine, bilo mene...ti razlozi u ovom trenutku ne postoje. Postoje samo razlozi koji se tiču osobne odluke gradonačelnika i on će naravno tu postupiti prema svojoj savjesti..." - istaknula je gostujući prijepodne u našemu programu njegova zamjenica Sandra Švaljek.

Švaljek je odbacila i neka medijska nagađanja da je Bandić najavom izbora, zapravo, želi zamijeniti. Mi komuniciramo i naši razgovori nikad nisu išli u smjeru nepovjerenja - istaknula je Švaljek.

Isto tako pohvalila se dobrom suradnjom s Gradskom upravom te sa svim pročelnicima.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.