Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Prirez plaćamo da bismo vodu imali u domovima, a ne u fontanama"

23.07.2016.

11:21

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Davor Bernardić predsjednik zagrebačke organizacije jučer je sa suradnicima obišao gradsku četvrt Sesvete kako bi se, navedeno je u njihovu priopćenju, osobno uvjerio u teške uvjete života dobrog dijela tamošnjih stanovnika.

Još uvijek postoje četvrti u kojima građani nemaju priključak vode upozorio je - uoči večerašnjeg probnog puštanja u rad tri nove fontane SDP grada Zagreba.

Visoki prirez koji građani Zagreba plaćaju trebao bi biti garancija barem pristojnog standarda življenja i stanja gradske infrastrukture. Ako nije moguće iskoristiti europske fondove i na druge načine priskrbiti potrebna sredstva, onda je u najmanju ruku nepristojno, a zapravo prema građanima neodgovorno, gradskim novcem započinjati megalomanske projekte na urbanistički i arhitektonski nedefiniranim površinama, kako to radi gospodin Bandić, izjavio je u Sesvetama predsjednik gradske organizacije SDP-a Davor Bernardić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.