Hrvatski radio

Radio Sljeme

Program "Advent u Zagrebu 2016-2017"

24.11.2016.

12:33

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, pregršt manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada.

Program za Advent ove je godine iznimno bogat. Od Ledenog parka na Tomislavcu, brojnih sadržaja na Zrinjevcu, trgu bana Jelačića, Europskom trgu, te fuliranjem u Tomićevoj i Kurelčevoj. I ove će godine biti uprizorene žive Božićne Jaslice na Kaptolu, a s balkona će krenuti ciklus od četiriju koncerata svake nedjelje u 19 sati.

Naime, s balkona u Tkalčićevoj ulici 31 i balkona Hrvatskog narodnog kazališta počevši od 27. studenog moći će se čuti poznate „klasične“ melodije: Hendlove Muzike na vodi i Muzike za kraljevski vatromet, renesansni plesovi, valceri, polke, božićne pjesme te ponešto filmske i zabavne glazbe.

Na Gornjem gradu, na Strossmayerovom šetalištu, u subotu počinje Advent na Strossu, a manifestacija će do 8. siječnja 2017. ponuditi 15-ak koncerata, svakodnevne nastupe DJ-a, radionice za djecu, izbor najokićenijeg psa i druge zanimljive sadržaje.

Detaljan program Adventa možete naći na www.adventzagreb.com

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.