Hrvatski radio

Radio Sljeme

Psa kakvog želite pronađite u Dumovcu!

15.07.2019.

12:43

Autor: Krešimir Vešnik

Psa kakvog želite pronađite u Dumovcu!

Psa kakvog želite pronađite u Dumovcu!

Foto: - / -

Sportaši, avanturisti, miljenici, introverti, maze - nisu samo ljudi nego i životinje. Kampanja "Samo tvoj" gradskog Skloništa za nezbrinute životinje potiče građane na udomljavanje pasa prema njihovom karakteru.

Ovisno o karakteru, svatko za sebe u Dumovcu može pronaći savršenog psa, poruka je kampanje "Samo tvoj" - Želimo pokazati da su neki pravi miljenici, prave maze, neki su sportaši, neki su avanturisti, neki su jedinstveni svojim izgledom, ali svi nam bezuvjetno pružaju svoju ljubav i to je ono najbitnije - rekao je ravnatelj Zoološkog vrta, Damir Skok.

Tako se u skloništu može naći više od 150 pasa za udomljenje.

Među njima je i godinu dana stara križanka labradora, Meri - Ona je vesela, razigrana, voli djecu, voli druge ljude; može biti i u stanu, može biti i u dvorištu, tako da ima sve uvjeta za udomljavanje - kazao je timaritelj u Dumovcu, Ivan Jurišić - Akcija je super zato što u skloništu ima toliko pasa da svaki čovjek koji želi udomiti nekakvog psa za sebe može u skloništu izabrati; znači, ne kupovati, nego možete dobiti psa po svojem izboru, svojoj želji.

Plakati kampanje "Samo tvoj" diljem grada će vas poticati da izaberete psa kakvog želite i tako steknete novog prijatelja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.