Hrvatski radio

Radio Sljeme

Pune ruke posla za Zagrebačke ceste!

27.07.2015.

10:22

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jutros su nastavljeni radovi na Slavonskoj aveniji, koji bi trebali biti dovršeni do 1. kolovoza. Promet se odvija dvosmjerno po južnom kolniku.

Do početka nove školske godine pred Zagrebačim je cestama još puno posla. Na nove lokacije on kreću odmah nakon mimohoda, zakazanog za 4. kolovoza.

Gostujući u našemu programu voditelj podružnice Alen Gospočić podsjetio je kako je ;"...iza nas Ilica...do petka će dio Slavonske avenije biti završen... Još je u pogonu ovaj dio od Ulice Grada Gospića do Čavićeve ulice...Od sutra počinje frezanje na ulici Gordana Lederera...Odmah iza mimohoda 10.8. krećemo sa radovima na Zagrebačkoj... 17.8. krećemo sa Branimirovom i zadnji tjedan osmog/prvi devetog mjeseca radit će se Heinzelova..." - najavio je Gospočić.

Zbog radova do jutarnjih sati u utorak, 28. srpnja, neke će autobusne linije prometovati djelomično izmijenjenom trasom - javili su iz ZET-a! Riječ je o linijama:

107 (Jankomir – Žitnjak) i 222 (Remetinec – Žitnjak),

216 (Kvaternikov trg – Resnik – Ivanja Reka) i

276 Zagreb (Kvaternikov trg) – Ivanja Reka – Dumovec,

237 (Kvaternikov trg – Kozari Putevi), 281 (Glavni Kolodvor – Novi Jelkovec)

Detaljnije na www.zet.hr!

U prilogu Izjava voditelja podružnice Zagrebačkih cesta Alena Gospočića.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.