Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Punjač za seniore" na Britancu!

01.10.2017.

11:36

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, na sajmu antikviteta na Britanskom trgu građani mogu dati doprinos kampanji "Punjač za seniore". Posjetitelji će na posebnom štandu kupnjom antikviteta imati prilike sudjelovati u akciji i donirati dio novca za poseban "Supersenior" fond.

Sredstva fonda namijenjena su udrugama koje svojim aktivnostima poboljšavaju uključenost starijih osoba u društvo. Dio je to nacionalne kampanje ‘Punjač za seniore’ predstavljene početkom tjedna s popularnim glumcem Jankom Popovićem Volarićem u glavnoj ulozi.

Štand će biti otvoren do 14 sati, a osim što će možda obogatiti svoju kolekciju antikviteta, posjetitelji će se moći informirati o kampanji i programu Superseniori općenito.

Kampanja "Punjač za seniore" dio je programa Superseniori, kojem je cilj prikupiti sredstva za podizanje kvalitete života starijih osoba te njihovo uključivanje u zajednicu. Kampanju drugu godinu zaredom provodi Zaklada Zajednički put u suradnji sa Zakladom Slagalica, a sudjelovati mogu svi građani, doniranjem putem platforme www.doniraj.org i to do 25. listopada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.