Hrvatski radio

Radio Sljeme

Radio Sljeme slavi 70 godina s vama!

13.04.2023.

10:37

Autor: Radio Sljeme

Sljeme slavi 70. rođendan

Sljeme slavi 70. rođendan

Foto: Radio Sljeme / HRT

Travanj je slavljenički mjesec na najzagrebačkijem radiju! Uz slogan „Kužimo Zagreb“ Radio Sljeme HRT-a u ponedjeljak 17. travnja slavi 70. rođendan. Proslava će, uz goste u studiju, reporterska javljanja, kontakt za slušateljima i prigodnu glazbu, trajati cijeli dan, a u večernjim će se satima jubilejski logo projicirati na zagrebačkim fontanama.

Dva dana prije, u subotu 15. travnja, Radio Sljeme će održati javnu proslavu. U vremenu od 10 do 14 sati na Zrinjevcu će biti upriličeno druženje s građanima uz omiljene sljemenske glasove, glazbene goste, predstavljanje najpoznatijih sljemenskih emisija i druga iznenađenja. Cjelokupan će program sa Zrinjevca biti emitiran uživo u sljemenskom programu na frekvenciji 88, 1 MHz.


Istoga dana u 20 sati u studiju „Zvonimir Bajsić“ Hrvatske radiotelevizije na Prisavlju premijerno će za uzvanike biti prikazan dokumentarni film autora Voje Šiljka i redatelja Danka Volarića „Radio Sljeme – Abeceda Zagreba“. Dokumentarac će biti emitiran u utorak 18. travnja u 20.15 sati na 1. programu HTV-a.


Novinari Radio Sljemena nadaju se da će sa slušateljima i u subotu i u ponedjeljak proslaviti jubilej najzagrebačkijega radija na najljepši mogući način, i na zagrebačkim ulicama i iz studija na Prisavlju gdje se program stvara i odašilje tijekom cijele godine. Sloganom „Kužimo Zagreb“ željeli su na razumljiv način objasniti svoju najvažniju zadaću: biti u potpunosti radio grada Zagreba i njegovih stanovnika.


„Slušamo se! Dođite nama na proslavu! Svi ste pozvani! – poručuju svojoj publici i svim sugrađanima novinari Radio Sljemena ponosni na sve što su u hrvatskom medijskom prostoru ostvarili u 70 godina postojanja.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici