Hrvatski radio

Radio Sljeme

Radnička fronta i udruga blokiranih o Holdingu

22.02.2018.

12:09

Autor: Boris Bogić

Željko Lukunić/PIXSELL

Željko Lukunić/PIXSELL

Foto: - / -

Radnička fronta i Udruga Blokiranih održali su konferenciju za medije za vrijeme Skupštinske sjednice na temu otpisa višegodišnjih blokada Holdinga socijalno ugroženim kućanstvima Zagreba jer riješena je tek jedna od 900 molbi za obročnu otplatu.

Gradska zastupnica ispred Radničke fronte, Katarina Peović Vuković na aktualnom satu prozvala je gradonačelnika da je sve bilo tek manipulativno, predizborno obećanje.

" Gradonačelnik Milan Bandić pokrenu je lažnu i manipulativnu mjeru u svibnju prošle godine za vrijeme predizborne kampanje kada je pozvao blokirane i ovršene da podnesu zahtjev za otpisom dijela dugova, kamata i troškova postupka. Ono što je sada sasvim jasno, devet mjeseci nakon tog poziva riješen je samo jedan od devetsto slučajeva".

"Ja slušam i nemogu vjerovati! Oko blokiranih...sada evo imam ekskluzivnu vijest! Idući tjedan stranka Rada i solidarnosti izložit će autentični prijedlog za riješenje problema blokiranih u Zagrebu sa prijedlogom Vladi kako da to riješi."

Odgovorio je, u svom stilu, gradonačelnik Milan Bandić.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.