Hrvatski radio

Radio Sljeme

Rajko Ostojić vraća se u Gradsku skupštinu!

26.01.2017.

13:35

Autor: Magdalena Pongrac

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rajko Ostojić, SDP-ovac i bivši kandidat za gradonačelnika Zagreba vraća se u zastupničke klupe u Gradskoj skupštini. Nakon prošlih lokalnih izbora mandat je stavio u mirovanje, a sada ga je - uoči novih lokalnih izbora - odlučio aktivirati.

Potvrđeno je, Rajko Ostojić bit će novi SDP-ov zastupnik u Gradskoj skupštini! Tijekom mandatnog mirovanja u Skupštini ga je mijenjao Dan Špicer, no na današnjoj sjednici Mandatnog povjerenstva potvrđeno je da će tu dužnost odsad obavljati upravo Ostojić. Kako su prestali razlozi zbog obnašanja nespojive dužnosti, naime, gospodin Ostojić više nije niti ministar zdravlja, a nije ni saborski zastupnik, on je ponovno aktivirao svoj mandat u (Gradskoj) skupštini i na taj način na sljedećoj sjednici on će sjediti u skupštinskim klupamarekao je predsjednik Mandatnog povjerenstva Ante Plazonić.

Hoće li Ostojić biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba još uvijek se ne zna, no svakako će sjediti u klupama dobre predizborne pozornice - Gradske skupštine.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.