Hrvatski radio

Radio Sljeme

Šimunovo u Lisinskom 28. listopada

17.10.2018.

10:22

Autor: Margareta Jozinović

Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / -

Koncert Šime Jovanovca "Šimunovo" održat će se 28.-og ovog mjeseca u Lisinskom s početkom u 19 i 30 sati. Uz Šimu Jovanovca nastupat će i brojni gosti poput Matka Jelavića, Marine Tomašević, Rajka Suhodolčana, Klape Ragusa, tamburaški sastavi Kristali i Vranac, Bunjevačko kolo te mnogi drugi.

Publiku očekuje jedno prekrasno druženje, prekrasna noć sa izvođačima iz cijele Hrvatske. Poseban imendan koji se događa na posebnom mjestu - u hramu kulture - Lisinskom, najavio je Šime Jovanovac. Jedna od izvođačica, Marina Tomašević, dodala je kako su dugogodišnji prijatelji i suradnici kojima je bila želja da zajedno u Hrvatskoj spoje Dalmaciju i Slavoniju. Dalmacija i Slavonija jedno su tijelo i jedna duša. Tu su i Suhodolčan te kvartet Gubec koji će nam se pridružiti u tom tijelu i toj duši. Spajamo Hrvatsku kroz glazbu, osjećaje i dušu. Nadamo se dobroj zabavi, rekla je Tomašević.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.