Hrvatski radio

Radio Sljeme

Sljeme pjeva za svoj 70. rođendan - poslušajte kako zvučimo!

07.04.2023.

11:30

Autor: AKK, Radio Sljeme

Naša priprema za Eurosong

Naša priprema za Eurosong

Foto: Radio Sljeme / Hrvatski radio

Sedamdeset godina smo s vama i znate da nam ništa zagrebačko nije strano. No, kad se rodila ideja o tome da trebamo pustiti glas - ali na melodiozan način - nije nam bilo svejedno. Ipak, naša Sanja Brajković složila je sjajne tekstove "Pali SLjeme" i "Mi smo refren ovoga grada", a Maro Market i Željko Barba ih uglazbili pa nismo imali izbora. Ušli smo u studio Hrvatskoga radija i - pjevali. Poslušajte kako zvučimo!

"Pali Sljeme" - Sanja Brajković / Maro Market

"Mi smo refren ovoga grada" - S.Brajković / Ž.Barba

Ući u studio nikad nam nije bio problem, no kad je riječ o pjevanju, početno samopouzdanje nije nam bilo na visokoj razini. Ali, nakon dosta upjevavanja, tapšanja i strpljenja, Maro i Željko uspjeli su napraviti nešto od nas. Barem tak' mislimo! 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici