Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Slučaj bolnice Srebrnjak ne smije proći ispod radara"

10.03.2020.

13:56

Autor: Mario Mihaljević

Borna Filic/PIXSELL

Borna Filic/PIXSELL

Foto: - / -

Slučaj bolnice Srebrnjak ne smije proći ispod radara, istaknuo je na konferenciji za novinare gradski zastupnik HNS-a Tomislav Stojak. Tvrdi da će na skupštinskoj sjednici inzistirati da se priča oko Srebrnjaka rasvijetli do kraja.

Priči oko bolnice Srebrnjak ne nazire se kraj, barem što se tiče gradske oborbe. Što je dovelo do smjene bivšeg ravnatelja bolnice i kome je bolnica Srebrnjak zlatna koka?, upitao je HNS-ov zastupnik Tomislav Stojak. 

Na slijedećoj sjednici skupštine, Stojak će inzistirati da istina oko Srebrnjaka ugleda svjetlo dana, jer je dokazano da bivši ravnatelj Nogalo nije nezakonito zapošljavao i da nema veze sa nadrilječništvom. Stojak zato postavlja pitanje

-Što je pravi razlog smjene ravnatelja Nogala? Očito je to nabava vrlo skupe opreme za translacijsku medicinu. Želja grada Zagreba i upravnog vijeća, da isključivo samo oni kontroliraju proces te nabave koja je vrijedi više od 130 milijuna kuna. Pitanje je zašto se javnost lagala sa ralozima smjene-. 

Prema neslužbenim informacijama koje Stojak ima natječaj za novog ravnatelja je poništen, i situacija po tom pitanju ostaje nepromijenjena.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.