Hrvatski radio

Radio Sljeme

Smotra Sveučilišta u Zagrebu otvara svoja vrata

20.11.2019.

15:50

Autor: Magdalena Pongrac

Jurica Galoic/PIXSELL

Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / -

Smotra Sveučilišta u Zagrebu od sutra do subote otvara svoja vrata u Studentskom centru. Budući i sadašnji studenti moći će se informirati o upisima, studijskim programima i uvjetima smještaja tijekom studiranja.

Smotra će sutra i preksutra biti otvorena od 10 do 18, a u subotu od 9 do 15 sati, rekla je glasnogovornica Sveučilišta u Zagrebu, Tamara Dagen. Ulazak je slobodan, a na Smotri će se, uz 34 sastavnice zagrebačkog Sveučilišta, predstaviti brojna druga sveučilišta, veleučilišta i visoke škole - Ova smotra jedna je od najstarijih manifestacija tog tipa u Hrvatskoj, a Sveučilište u Zagrebu organizira ju više od 20 godina. Kao i svake godine, nadamo se da bi program ovogodišnje Smotre moglo pratiti oko 15 tisuća posjetitelja svih generacija i uzrasta. Očekujemo organizirane dolaske srednjoškolaca iz cijele Hrvatske, nadamo se i ljepšem vremenu te da će programi koji su pripremljeni u izložbenom šatoru, glavnoj zgradi Studentskog centra i Francuskom paviljonu privući što veći broj posjetitelja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.