Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Spriječimo, liječimo, podržimo - uključi se"!

14.10.2015.

10:12

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagrebački električni tramvaj i ove se godine uključio u kampanju Udruge "SVE za NJU". Njome se poziva na preventivne preglede tijekom Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke. Tramvaj s promidžbenom porukom "SPRIJEČIMO, LIJEČIMO, PODRŽIMO - UKLJUČI SE" krenuo je s trešnjevačke Remize.

Ulicama našega Grada tramvaj će voziti tijekom cijeloga mjeseca kao još jedan podsjetnik na važnost borbe protiv raka dojke.

Inače, Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“, osnovana je još godine 2008.i to -  kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija. Glavni cilj okupljenih u rad i djelovanje Udruge je - pružanje informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke te njihovim obiteljima. 

U vrlo kratkom razdoblju, od osnutka do danas, Udruga je svojim kontinuiranim radom ostvarila zapažene rezultate. Više informacija o Udruzi te ovogodišnjoj akciji - potražite na internetskoj stranici Udruge www.svezanju.hr ili facebook stranici - https://hr-hr.facebook.com/SVE-za-NJU-213532832036130.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.