Hrvatski radio

Radio Sljeme

SSSH ovaj tjedan pruža besplatne pravne savjete

08.05.2017.

11:37

Autor: Anita Dekanić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Povodom 27. obljetnice djelovanja i svog dana koji se obilježava 13. svibnja, Savez samostalnih sindikata Hrvatske organizira Dane otvorenih vrata od 8. do 12. svibnja 2017. godine, u teritorijalnim uredima SSSH.

Tom će prigodom pravni povjerenici i pravni zastupnici u teritorijalnim uredima SSSH pružati besplatne pravne savjete iz područja radnog zakonodavstva, osobno ili putem telefona, svima potrebitima, bez obzira jesu li ili nisu članovi nekog od udruženog sindikata SSSH.

Pitanja su različita, počevši od radnog vremena, prekovremenog rada, rada u preraspodjeli pa do isplata plaća, naknada plaća. Većina građana je blokirana pa onda postoje upit io isplatama zaštićenog dijela plaće na zaštićene račune, napomenula je voditeljica pravnih i kadrovskih poslova i javnih politika u području zaštite na radu, Gordana Palajsa.

U Zagrebu pravne savjete možete dobiti u petak, 12. svibnja, od 8 do 14 sati. Možete doći osobno na adresu - Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2 (Gordana Palajsa) ili se javiti na broj telefona 01/46 15 798.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.