Hrvatski radio

Radio Sljeme

Stjepan Kožić- 1000 članova u godinu dana znak je da smo na dobrom putu

29.06.2019.

12:45

Autor: Čarles Gržinić

Igor Kralj\PIXSELL/PIXSELL

Igor Kralj\PIXSELL/PIXSELL

Foto: - / -

87 delegata Stranke Stjepan Kožić- nezavisna lista, okupilo se sinoć u Pušći, kako bi prigodnim održavanjem prve izvještajne skupštine obilježili rad stranke koja je prije godinu dana osnovana u Rakovcu.

Moram reći da sam zadovoljan s podatkom da smo u smo godinu dana uspjeli osnovati 19 općinskih i gradskih organizacija koje bi u skoroj budućnosti mogle i porasti. Radeći na terenu i razgovarajući s ljudima čulo se na izvještajnoj skupštini brojka od preko 1000 članova mogla bi i rasti. Predsjednik stranke a ujedno i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić govoreći o političkom pozicjoniranju objasnio je

-Mi smo u centru. Kada bi govorili s kime bi mogli surađivati ja uvijek govorim da je najbolje imati ljude koji žele realizirati određene programe kroz koje se pridonosi boljem životu. Ovoga časa mi nismo u nikakvom sporazumu u smislu koalicije koja će se u budućnosti vjerujem dogoditi-

Naš je politički kapital značajan i moramo ga iskoristiti u interesu svih žitelja Zagrebačke županije. Velika je odgovornost i obveza za mene ali i sve vas koji smo u političkom životu okrenuli novu stranicu pokazati da nam nije do nepotrebnih sukoba već političkog koncenzusa koji će različite politike povezati za boljitak svih onih koji su danas nezaposleni ili razmišljaju o odlasku iz Lijepe naše zaključio je Stjepan Kožić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.