Hrvatski radio

Radio Sljeme

Što sve nudi Zagrebačka županija?

10.12.2019.

15:11

Autor: Krešimir Vešnik

Davor Puklavec/PIXSELL

Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: - / -

Najbolje što Zagrebačka županija nudi obuhvaćeno je njezinim novim promotivnim video sportom. U četiri minute sažeta je tradicija, kultura, manifestacije i događaji koji turistima mogu pomoći da se što bolje upoznaju s ponudom županije.

Prirodne ljepote, dvorci, narodna nošnja, različite manifestacije, samo je maleni dio onoga što se može vidjeti u promotivnom spotu Zagrebačke županije - Obuhvatili smo svaki segment Zagrebačke županije. Nastojali smo izdvojiti ključne oblike turizma na našem području - rekla je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Spot je napravila dobitnica Emmy-ja za reportažu o Hrvatskoj, Ashley Colburn - Bilo je puno posla. Na svakoj fešti, a u Zagrebačkoj županiji ih je puno, ja ili moj tim je bio tamo. Spot smo radili cijelu godinu.  

Jastrebarsko, Dugo selo te Velika Gorica, među ostalim, su u spotu. Velikogorički gradonačelnik, Dražen Barišić ponosan je na ono što njegov grad nudi - Velika Gorica je generator turizma Zagrebačke županije bez obzira što županija nudi različite oblike turizma. Ipak, Velika Gorica sublimira sve to, posebice kroz zračnu luku.

Spot možete pogledati ovdje. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.