Hrvatski radio

Radio Sljeme

Svečana sjednica Obrtničke komore Zagreb

15.12.2016.

15:41

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Zagreb potpisan Sporazum o suradnji i prijateljstvu s Obrtničkom komorom Međimurske županije i predstavljen je projekt ZAGREB CRAFTS, kojim će se promovirati tradicijski obrti.

Povelju o suradnji potpisali su predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić i Boris Lukovnjak, predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije.

Okupljenima je predstavljen projekt ZAGREB CRAFTS, platforma putem koje će se promovirati zagrebački tradicijski obrt u svojevrsnoj internetskoj prodavaonici ili katalogu.

Svečana sjednica Skupštine bila je prigoda da se uruče zahvalnica i priznanja; pročelnici Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Grada Zagreba Mirki Jozić za ostvarenu uspješnu suradnju na 1. Zagrebačkom obrtničkom sajmu. Za izniman doprinos poticanju i unapređivanju rada obrtničkih asocijacija, Udruženju obrtnika grada Zagreba dodijeljena je Povelja Hrvatske obrtničke komore za manifestaciju Zlatna igla koju je preuzeo predsjednik Udruženja Antun Trojnar. Povelju Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija dodijeljene su gospodinu Damiru Židaniću i gospodinu Darku Belušiću. Za izniman doprinos u razvoju, informiranju i promociji komorskog sustava gospodinu Mariju Miletiću dodijeljena je Srebrna diploma Obrtničke komore Zagreb.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.