Hrvatski radio

Radio Sljeme

Svečano otvoreni "Dani otvorenih vrata udruga"

25.05.2017.

12:17

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Svečano otvorenje održano je u Glazbenom zavodu, a na samom događaju nazočio je i premijer Plenković. Ove godine ta je manifestacija povezana s programom "Hrvatska volontira" te manifestacijom "Gledaj u udruge".

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama, naglasio je savjetnik vladinog Ureda za udruge Nemanja Relić.

Na svečanom otvorenju vladin je Ured za udruge dodijelio 28 ugovora vrijednih više od 25 milijuna Kuna za udruge koje su dobitnice sredstava europskog socijalnog fonda za promociju volonterstva.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.