Hrvatski radio

Radio Sljeme

Svjetski je Dan poduzetnica - dodjela nagrada

23.05.2016.

09:27

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG Svjetski Dan poduzetnica obilježit će u našemu gradu, točno u podne, u Hotelu Hilton i to dodjelom godišnjih nagrada najuspješnijoj poduzetnici i menadžerici. Fokus je na socijalnom poduzetništvu.

Udruga Krug inače postoji već 21 godinu i ima 150 članica.

Njihovoj današnjoj svečanosti nazočit će, među ostalima, savjetnik predsjednice za gospodarstvo Marko Jurčić, ministrica rada i mirovinskog sustava Nada Šikić te ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić.

Krug nije politička organizacija i nije osnovan kako bi predstavljao samo žene.  Mi želimo naše ciljeve ispunjavati zajedno s našim muškim kolegama. Zadatak nam je povećati razinu suradnje unutar i između tvrtki, a prema etičkom kodeksu ponašanja, jednako u društvenoj kao i u gospodarskoj sferi.
 
Podržavamo promociju sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okružju - navedeno je na stranicama hrvatske Udruge poslovih žena Krug.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.