Hrvatski radio

Radio Sljeme

Tanja za "Večernji": "Glavni uspjeh "Purgeraja" je taj što stalno provocira"

15.03.2023.

09:08

Autor: Radio Sljeme

Autorica i urednica "Purgeraja", Tanja Baran

Autorica i urednica "Purgeraja", Tanja Baran

Foto: Renato Branđolica / HRT

"Već treću sezonu slušatelji raspravljaju o tome tko su pravi purgeri, a tko nisu i kome je mjesto u emisiji "Pugeraj", a tko u nju ne pripada" - kaže autorica te sljemenske emisije i glavna urednica Radio Sljemena, Tanja Baran, u intervjuu za "Večernji list". "Purgeraj" je nominiran za "Večernjakovu ružu" u kategoriji "Radijska emisija godine", a glasanje traje još samo do 17. ožujka.

Što je Tanja rekla novinaru Večernjaka, Samiru Milli, pročitajte na ovoj poveznici.


Za "Purgeraj" glasajte SMS-om na broj 60085 porukom teksta RUZA2022 53. Cijena SMS-a iznosi 0,32 EUR/SMS 2,40 kn/ SMS (uključen PDV).


Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 EUR/1,50 kn (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 EUR/2,40 kn (uključen PDV).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici