Hrvatski radio

Radio Sljeme

Testiranje i cijepljenje na novim lokacijama

29.10.2021.

18:51

Autor: Magdalena Pongrac

Kristina Stedul Faba/Pixsell

Kristina Stedul Faba/Pixsell

Foto: - / -

Zagrebački velesajam nije jedino mjesto na kojem se Zagrepčani mogu cijepiti protiv Covida, poručili su iz Grada. Iako se ondje od idućeg tjedna kapaciteti proširuju na paviljone 8a i 9 umjesto 6, građane se poziva i na druge lokacije. Isto je i s testiranjem koje će biti moguće na još 4 mjesta.

Kako se u redovima za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu ne bi stvarale gužve, v.d. ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, Sandra Šikić, građane poziva na cijepljenje i na drugim lokacijama - u Cimermanovu u organizaciji HZJZ-a, Školu narodnog zdravlja u Rockfellerovoj te 11 ljekarni na području Zagreba. Uz to, liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama imaju mogućnost cijepiti svoje pacijente.

Od idućeg tjedna povećavaju se i gradski kapaciteti za testiranje na koronavirus. Nova četiri mjesta pokrivaju sve dijelove grada, kaže v.d. pročelnice gradskog ureda za zdravstvo Mirela Šentija Knežević - testirati se od utorka može svakim danom od 8 do 12 u Domovima zdravlja Centar, Istok i Zapad te na drive-in punktu na zapadnom ulazu Zagrebačkog velesajma.

Detalje o radnom vremenu i adresama novih lokacija poslušajte u nastavku.

Mirela Šentija Knežević i Sandra Šikić - testiranje i cijepljenje na novim lokacijama

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.